Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Hotel - Foto
Label A

M Hotel Genk

Albert Reemansstraat 1
3600 Genk
Tel: +32 89 36 41 50
info@m-hotel.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Eetgelegenheid Vergaderruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenDe balie is niet verlaagd maar het personeel helpt u met een tablet en verplaatsbare betaalmogelijkheid verder in de lobby.

Het restaurant en de ontbijtruimte zijn drempelloos bereikbaar. De bar is bereikbaar via een steil hellend vlak. Sommige tafels zijn onderrijdbaar.

De vergaderzalen zijn drempelloos bereikbaar.

De aangepaste kamers zijn gelegen op niveau +4 en zijn bereikbaar met de lift ( hulp kan noodzakelijk zijn). Twee kamers zijn volledig aangepast ( hulp kan wenselijk zijn). De andere kamers zijn niet volledig aangepast maar hebben wel een ruime drempelloze douche en steunbeugels aan het toilet.
Er zijn verschillende hulpmiddelen aanwezig (douchezitjes, doucherolstoel,...) en zowel de bedden als de toiletten zijn in hoogte verstelbaar.

Er zijn 2 aangepaste toiletten nabij de lobby. De wastafel bevindt zich in de sasruimte.
Datum screening: 20-08-2019. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Brugge. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Om de hoek is er een bushalte. Het station ligt op wandelafstand ( 12').

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Het hotel is duidelijk zichtbaar in de omgeving. De verschillende faciliteiten zijn goed aangegeven.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Er zijn 2 parkeerterreinen nabij het hotel. Op het parkeerterrein vooraan het hotel zijn er geen aangepaste parkeerplaatsen. Op het parkeerterrein achteraan het gebouw zijn er 2 te smalle aangepaste parkeerplaatsen. Er is een voorrijdmogelijkheid aan de hoofdinkom en na reservatie kan er aan de inkom een zone voorbehouden worden als aangepaste parkeerplaats.

Toegangspaden

Score: toegankelijk met hulp
De inkom is goed bereikbaar. Een zeer kort stukje van het pad aan de inkom bestaat uit kleine kasseien.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De hoofdinkom bestaat uit een sas met 2 automatische schuifdeuren. Aan beide deuren is er een kleine drempel die overbrugd wordt door een hellend vlakje.
De balie heeft geen verlaagd en onderrijdbaar deel. Er is echter ook de mogelijkheid om door een medewerker met een tablet en verplaatsbare betaalmogelijkheid in de lobby ingeschreven te worden.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
De gangen zijn voldoende ruim.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
De kamers zijn gelegen op de verdiepingen en zijn bereikbaar via trap en lift. De lift is aan de kleine kant al zal dit voor de meeste rolstoelgebruikers geen groot probleem geven.

Naar het begin van de pagina

Hotelkamer

Score: toegankelijk met hulp
Kamers 408 en 407 zijn bruikbaar met hulp voor rolstoelgebruikers . De andere kamers op de vierde verdieping zijn voorzien van extra hulpmiddelen en voorzieningen (drempelloze douche, steunbeugels aan toilet,…) maar zijn niet volledig aangepast. Er zijn verschillende hulpmiddelen aanwezig (douchezitjes, douchestoel, doucherolstoel,...).

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
De ontbijtruimte en het restaurant zijn gelegen op het gelijkvloers. Er zijn enkele onderrijdbare tafels aanwezig. De bar is via het onthaal bereikbaar via een steil hellend vlak.
Het terras is via de bar bereikbaar. Hulp zal aangewezen zijn.

Naar het begin van de pagina

Vergaderruimte

Score: toegankelijk met hulp
De vergaderruimtes zijn gelegen op het gelijkvloers. Hulp kan aangewezen zijn bij het openen van de deuren.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
Er zijn 2 aangepaste toiletten aan het onthaal. De wastafel bevindt zich in de sasruimte. Op niveau -1, bereikbaar met trap en lift, is er een sanitair blok met dames- en herentoiletten en een aangepast toilet (te klein om goed bruikbaar te zijn).

Naar het begin van de pagina