Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Jeugdverblijf - Foto
Label A

Kampplaats Den Olm

Broekstraat 29
2370 Arendonk
Tel: +32 14 67 97 03
ivovanolmen@skynet.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenDe kampplaats is vrij goed toegankelijk, enkel is ze met het openbaar vervoer moeilijk bereikbaar.
De helling van de refter naar de slaapvertrekken is vrij steil maar met wat hulp is ze wel te overwinnen.
In de aangepaste badkamer dienen er nog beugels en een douchezitje geplaatst te worden.
Datum screening: 18-04-2019. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
De kampplaats bestaat uit 2 delen: Kampplaats Den Eik en kampplaats Den Olm, welke met eigen vervoer vlot bereikbaar zijn.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is nog geen bewegwijzering op de wegen naar de kampplaats aanwezig. Op de kampplaats zelf is enkel de noodzakelijke bewegwijzering voor de nooduitgangen en brandbestrijdingsmiddelen aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Er zijn geen aangepaste parkeerplaatsen aanwezig. De parkeermogelijkheden bevinden zich naast het gebouw op onverharde ondergrond.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Vanaf het openbaar domein en de parkeermogelijkheden gaat het onverharde toegangspad over in een betonnen looppad.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De refter kan drempelloos bereikt worden via de hoofdinkomdeur van de kampplaats.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
De aanwezige gang van de refter naar de slaapvertrekken is voldoende breed.

Naar het begin van de pagina

Gastenkamer

Score: toegankelijk met hulp
Alle andere slaapvertrekken zijn uitgerust met een individueel sanitair, bestaande uit een wastafel, een douche en een toilet. er is een voldoende grote, goed uitgeruste, aangepaste badkamer aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
De refter is van buiten uit rechtstreeks te bereiken, maar hiervoor dient men een drempel van 12 cm te overwinnen. Vanuit de slaapvertrekken kan men de refter bereiken met een steile helling, of via de keuken met een trap.

Naar het begin van de pagina