Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Toeristisch infokantoor - Foto
Label A

Toeristisch onthaal Hoge Mote Ronse

De Biesestraat 2
9600 Ronse
Tel: 055 23 28 16


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Expositieruimte Belevingselementen Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenHet toeristisch onthaal en belevingscentrum is gehuisvest in de 'Hoge Mote' een historisch pand, en beschermd als monument.
In de Biesestraat is er parkeermogelijkheid en er is één aangepaste voorbehouden parkeerplaats op een kleine parkeerzone rechtover de bibliotheek.
De Hoge Mote bereikt men via een toegangsbrug en poortportiek, verhard in vlakke kasseistenen.
Het belevingscentrum bevindt zich in twee vleugels van het gebouwencomplex, op de eerste en tweede verdieping.
Via een drempelloze brede inkomdeur komt men in de ruime lokalen van het gelijkvloers. De eerste verdieping is bereikbaar met trap en lift. Via deze lift komt men op de tweede verdieping rechtstreeks uit op het uitkijkplatform.
Er is een sanitair blok, bereikbaar vanaf de binnenkoer, met een ruim goed ingericht aangepast toilet.
Datum screening: 15-02-2019. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Sint-Niklaas. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Duidelijke signalisatie in de omgeving en bij het gebouw.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
De Hoge Mote heeft geen eigen parkeergelegenheid. Men kan parkeren langs de straat. Tegenover de bibliotheek, op ongeveer 100 meter van de Hoge Mote is er een aangepaste parkeerplaats.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: toegankelijk met hulp
De Hoge Mote is bereikbaar via de brede toegangsbrug. De brug en het inkomportiek heeft een verharding in vlakke kasseien.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
Drempelloze inkom via brede toegangsdeur. Ruime tentoonstellingsruimte met centraal de onthaalbalie met verlaagd gedeelte en shop.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
In de grote ruimte op het gelijkvloers en de eerste verdieping is er veel vrije circulatieruimte. De lift is bereikbaar via een doorgang met voldoende vrije ruimte op het gelijkvloers. Op de verdieping is er bij de doorgang naar de lift minder circulatieruimte.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Het bezoekerscentrum heeft tentoonstellingsruimtes op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is er een uitkijkplatform. Alle verdiepingen zijn bereikbaar met de lift en de trap.

Naar het begin van de pagina

Expositieruimtes

Score: zelfstandig toegankelijk
Het bezoekerscentrum op het gelijkvloers en de eerste verdieping heeft ruime zalen met voldoende vrije circulatieruimte.
Op de twede verdieping is er een uitkijkplatform. Alle niveaus zijn bereikbaar met de lift.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: zelfstandig toegankelijk
Sanitair blok in de ingangsvleugel van de Hoge Mote, bereikbaar van op de binnenkoer.

Naar het begin van de pagina