Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Openbaar toilet - Foto

Openbaar toilet: Station Blankenberge

Koning Leopold III-Plein
8370 Blankenberge


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenIn het station van Blankenberge is er publiek sanitair met een aangepast toilet aanwezig. In dit dossier beperken we ons tot de gegevens van het sanitair en de route er naar toe. De toegankelijkheid van het station zelf werd niet mee onderzocht.
Het sanitair is gelegen aan de perrons.
Het aangepast toilet is vlot bereikbaar en goed toegankelijk op enkele kleine knelpunten na.
Datum screening: 05-07-2018. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Brugge. In opdracht van: Provinciebestuur West-Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
De toiletten zijn steeds beschikbaar.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De signalisatie van het openbaar sanitair is beperkt. Het aangepast toilet is niet aangevenen.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het toegangspad is voldoende breed en drempelloos.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De inkom is voldoende breed met voldoende doorgangsbreedte, is drempelloos en heeft voldoende circulatieruimte voor en achter.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
Het aangepast toilet beschikt over voldoende circulatieruimte, er zijn 2 steunbeugels en een onderrijdbare wastafel met draaikraan.

Naar het begin van de pagina