Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Gastenkamer - Foto
Label A

B&B Baz

Reigerslaan 2
9150 KRUIBEKE
Tel: +32 474 50 90 31
info@bnbbaz.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Badkamer Gemeenschappelijke ruimten Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details info dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar info   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenB&B Baz ligt aan de rand van het dorpscentrum van Bazel. Het verblijf heeft eigen parkeermogelijkheid en er is een parkeerplaats voorzien voor personen met een beperking. De toegangspaden van aan de parkeerplaats naar de hoofdingang en het terras zijn vlak en voldoende breed. Alle toegangen tot het verblijf zijn drempelloos. Er is een aangepaste kamer met aangepaste sanitaire cel op het gelijkvloers. De toegangsdeur ervan is smal. Er is een alternatieve drempelloze en brede toegang aan het terras via een schuifdeur (enkel van binnenuit te ontgrendelen en vergrendelen).
Ook de toegangsdeur naar de gemeenschappelijke ruimte is smal. Deze ruimte is ook via het terras met een bredere deur bereikbaar.
Datum screening: 02-07-2018. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Sint-Niklaas. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De naam van het verblijf is geafficheerd aan twee ramen van de straatgevels.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
B&B Baz heeft een eigen parkeerstrook voor 5 wagens. Eén parkeerplaats, dichtbij de ingang is voorzien voor personen met een beperking.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
De ingang is bereikbaar vanop het voetpad via treden, en verder in de straat aan de parkeerzone via een vlak toegangspad.
Van aan de parkeerzone is ook het terras met alternatieve toegang vlak en drempelloos bereikbaar.

Naar het begin van de pagina

Inkom B&B

Score: toegankelijk met hulp
Drempelloze hoofdtoegangsdeur. De drukknoppen van bel en klavier zijn moeilijk bereikbaar.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Van in de inkomhal is er een deur naar de centrale traphal van waaruit men de aangepaste kamer en de ontbijtzaal kan bereiken.
De aangepaste kamer heeft zijn toegangsdeur in de trapzaal. Naast de trap is de circulatieruimte voor de deur beperkt.
Via het terras is de kamer ook toegankelijk langs de drempelloze schuifdeur.
De gemeenschappelijke ruimte is bereikbaar van in de centrale traphal via een smalle toegangsdeur. De toegang via het terras heeft een bredere deur.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: info
De eerste verdieping met de kamer voor 2 personen (Wolken) en de aanpalende studio voor 4 personen (Woud) is bereikbaar via de centrale trap.
De studio 'Wolken' is ook rechtstreeks bereikbaar via een draaitrap buiten.

Naar het begin van de pagina

Gastenkamers

Score: niet toegankelijk
In het hoofdgebouw zijn vier kamers. Op het gelijkvloers is er de aangepaste kamer 'Haven' voor 2 personen, en kamer 'Riet', een ruime drempelloze kamer in twee delen, voor 2 tot 4 personen.
Op de eerste verdieping is er studio 'Woud' voor 4 personen die kan samen gehuurd worden met kamer 'Wolken' voor 2 personen.

Naar het begin van de pagina

Gemeenschappelijke ruimten

Score: niet toegankelijk
De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een eethoek en zithoek.
Alle meubilair is licht en verplaatsbaar.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: info
Er is een toilet in de traphal bij de gemeenschappelijke ruimte.
Er is geen gemeenschappelijk aangepast toilet. De aangepaste kamer met aangepaste sanitaire cel ligt vlakbij.