Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Openbaar toilet - Foto

Openbaar toilet BLOSO Sportcentrum Vlaanderen

Koning Boudewijnlaan 15 bis
8370 Blankenberge
Tel: +32 50 42 64 42
blankenberge@sport.vlaanderen


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk info dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenIn Sportcentrum Vlaanderen is er publiek sanitair met een aangepast toilet aanwezig. In dit dossier beperken we ons tot de gegevens van het sanitair en de route er naar toe. De toegankelijkheid van de sporthal zelf werd
niet mee onderzocht.
Er zijn 5 aangepaste parkeerplaatsen op het parkeerterrein voor het gebouw. De sporthal is vlot toegankelijk. Het aangepast toilet bij de inkomhal beschikt over onvoldoende circulatieruimte, de gebruiker kan hinder ondervinden door verschillende kleine knelpunten.
Datum screening: 08-05-2018. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Provinciebestuur West-Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
De toiletten zijn enkel beschikbaar tijdens de openingsuren van de sporthal.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
De sporthal is duidelijk aangegeven. Er is een duidelijke signalisatie.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
Er zijn 5 aangepaste parkeerplaatsen voor de inkom van het sportcentrum. Naast de parkeerplaatsen is geen extra uitstapzone voorzien. De parkeerplaatsen zijn te smal voor comfortabel gebruik.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
Het toegangspad is vlak en voldoende breed.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De deuren hebben voldoende doorgangsbreedte, zijn drempelloos en hebben voldoende circulatieruimte voor en achter.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: info
Er is voldoende vrije ruimte op de route naar het sanitair.

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Het toilet heeft niet genoeg circulatieruimte. De opstelruimte voor het toilet is er beperkt door de plaatsing van de wastafel. Er zijn 2 steunbeugels. De wastafel in de ruimte is onderrijdbaar en voorzien van een duwknop.

Naar het begin van de pagina