Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Vakantiecentrum - Foto
Label A

Sporta-Centrum Tongerlo

Geneinde 2
2260 Westerlo
Tel: +32 (014) 54 10 48
info@sporta.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Douches bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenHet Sporta-centrum is goed bereikbaar. Er is een bushalte aan de inkom.
Er zijn verschillende aangepaste parkeerplaatsen op het parkeerterrein.
In het onthaal is er geen verlaagde balie. Het aangepast toilet aan het onthaal is te klein om voor iedereen bruikbaar te zijn
Datum screening: 10-09-2019. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Eetgelegenheid (Eetgelegenheid)


Eetgelegenheid - Foto
Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Eet- en drinkgelegenheid Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenDe refter is goed bereikbaar. Aan de inkomdeur is het pad licht hellend zodat hulp aangewezen kan zijn.
De tafels zijn beperkt onderrijdbaar.
Er is geen aangepast sanitair nabij de refter.
Naar het begin van de pagina


Inkom

Score: toegankelijk met hulp
De inkomdeur is een manuele deur (pomp). De sasdeuren zijn automatische schuifdeuren.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
Er is voldoende ruimte.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
De tafels zijn beperkt onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Er is geen aangepast toilet in het sanitair nabij de refter.

Naar het begin van de pagina


Drinkgelegenheid (Drinkgelegenheid)


Drinkgelegenheid - Foto
Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenDe Sportbar is goed bereikbaar. Aan de inkomdeur is er een drempel van 5cm. De tafels zijn beperkt onderrijdbaar. Er is geen aangepast toilet in het sanitair aan de bar.
Naar het begin van de pagina


Jeugdverblijf (Jeugdverblijf)


Jeugdverblijf - Foto
Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenHet sporthotel is goed bereikbaar. De 2 polyvalente zalen op het gelijkvloers zijn bruikbaar. Hulp kan aangewezen zijn.
De kamers op het gelijkvloers zijn allemaal aangepast. Van de stapelbedden is het bovenste bed opklapbaar. In de badkamers is er aan het douchezitje onvoldoende manoeuvreerruimte. Er is ook een doucherolstoel.

De verdiepingen zijn enkel met een trap bereikbaar.
Naar het begin van de pagina


Jeugdverblijf (Jeugdverblijf)


Jeugdverblijf - Foto
Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenDe sportarena is goed bereikbaar. Aan de sporthal zijn 2 ruime kleedkamers met gemeenschappelijke douches met een douchezitje.
Er is zowel in het dames- als in het herensanitair een aangepast toilet.

De verdieping is bereikbaar met een trap en lift.
De fitnessruimte en de polyvalente zaal zijn bereikbaar met hulp. Er is een aangepaste badkamer aan de polyvalente zaal en een aangepast toilet aan de fitnessruimte.

De kamers zijn gelegen op het gelijkvloers en op de verdieping. Om de deur in de gang te bedienen kan hulp aangewezen zijn. Van de stapelbedden is het bovenste bed opklapbaar.
In de badkamer is er een drempelloze douche met douchestoel.
Naar het begin van de pagina