Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Jeugdverblijf - Foto
Label A

Jeugdverblijfcentrum De Brink (Hoofdgebouw)

Bosbergen 1
2200 Herentals
Tel: +32 (0)14 21 15 33
Fax: +32 (0)14 23 18 68
brink@hopper.be


Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Kamer Douches bij de kamer Toiletten bij de kamer Multifunctionele ruimte Eet- en drinkgelegenheid Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHet jeugdverblijf is gelegen in een bosrijk gebied. Het hoofdgebouw voorziet in een onthaal met infobalie. Er zijn 4 afzonderlijke slaapblokken met diverse kamers en sanitair. Het jeugdverblijf voorziet in een restaurant, een café-bar en diverse multifunctionele ruimtes.
Datum screening: 28-11-2016. Uitgevoerd door: Inter, vestiging Hasselt. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info
Het jeugdverblijf is voorzien van een ruime parking. De bus stopt op 1 km van het jeugdverblijf.
De uitbaters organiseren een bagagetransport van aan het treinstation.

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Het jeugdverblijf is vanop de weg aangeduid met een universele wegwijzer voor verblijfsaccommodatie.
Op het terrein zijn de gebouwen gesignaleerd. In de gebouwen zijn al de lokalen benoemd en gesignaleerd. Er is veel met kleur gewerkt.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Aan de rand van het domein, naast de rijweg is een parkeerzone voorzien voor haaks parkeren. De ondergrond is los zand. De asfaltrijweg is te gebruiken als toegangspad tot aan de hoofdingang van het jeugdverblijf.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: niet toegankelijk
Het toegangspad is geklinkerd in het midden van een kasseien oprit. Het pad is 100 cm breed.
De pleinzone voor de hoofdingang is geklinkerd. De overgang van de rijweg naar het klinkerpad heeft een niveauverschil van meer dan 2 cm. De rijweg dient te worden gebruikt om de parkeerplaatsen te bereiken.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: zelfstandig toegankelijk
De inkom van het hoofdgebouw is voorzien van twee gescheiden deuren en een inkomsas.
De balie is gelegen aan de inkom.
De inkomhal is ruimte en is voorzien van zitgelegenheden en informatie borden.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: niet toegankelijk
De diverse slaapblokken zijn te bereiken via de inkomhal en enkele gangen. De benedenverdieping is met een plateaulift en een trap te bereiken. Er is een drempelloze verbinden naar buiten.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: niet toegankelijk
De beneden verdieping heeft een hoogteverschil van 135 cm ten opzichte van de gelijkvloers. Op de trap is een plateaulift gemonteerd.

Naar het begin van de pagina

gastenkamers

Score: toegankelijk met hulp
De slaapgelegenheden zijn onderverdeeld in slaapblokken. Elke slaapblok heeft een centrale gang, diverse kamers met stapelbedden en een sanitair unit.
De slaapkamers zijn voorzien van stapelbedden voor +/- 8 personen. Het sanitair unit is voorzien van een aangepast toilet.

Naar het begin van de pagina

Algemene sanitaire unit op de beneden v

Score: niet toegankelijk
De sanitaire unit op de beneden verdieping is voorzien van enkele toiletten, een aangepast toilet en een gemeenschappelijke douche.

Naar het begin van de pagina

Multifunctionele ruimtes

Score: niet toegankelijk
In het hoofdgebouw zijn op de gelijkvloers diverse multifunctionele ruimtes gelegen. Via een smalle gang zijn twee ruimte vergaderzalen en een stille ruimte te bereiken.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: zelfstandig toegankelijk
Het jeugdverblijf is voorzien van een grote keuken. In het restaurant worden al de maaltijden geserveerd. De verbruikerszaal " Eend" is voorzien van een grote openhaard. Een deel van de inkomhal is ingericht als café - bar. De eetzaal en de zaal Eend hebben toegang tot een terras.

Naar het begin van de pagina