Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Camping - Foto
Label A

Camping De Stille Kempen Diest

Heide 39
3294 Diest
Tel: +32 (0)13 33 74 71
f.joosen@scarlet.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Toegang Paden Aangepaste douche Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenDe camping is gelegen in Molenstede Diest, in een zeer rustige omgeving. De toegang tot het domein gaat via het toegangspad. Er is geen poort of bareel voorzien. Het onthaal gebeurt in de cafetaria. Hier is geen balie voorzien of een goed onderrijdbare tafel. De paden op het domein zijn voornamelijk uitgevoerd in vaste aarde en vastgereden kiezel en zijn in slechte staat (kuilen). Enkel een gedeelte van de paden naar het sanitair zijn uitgevoerd in klinkers. De camping beschikt over 97 jaarplaatsen en 11 trekplaatsen. De plaatsen zijn aangelegd in gras. Er is steeds een parkeerplaats bij de kampeerplaats. Deze is uitgevoerd in vaste aarde en gras. Er is een sanitair gebouw aanwezig met een apart gedeelte dat aangepast is. Er zijn douches, wastafels, afwasbakken en toiletten aanwezig in het gewone sanitair. Het aangepast sanitair bestaat uit een sas, een aangepast toilet en een aangepaste douche. Voor de inkomdeur van het aangepast toilet ligt de ondergrond hellend. In het aangepast toilet is de ruimte beperkt. De aangepaste douche is voldoende ruim. Het douchezitje is zeer klein. De wastafel in de aangepaste douche is goed onderrijdbaar.
Datum screening: 11-09-2015. Uitgevoerd door: Toegankelijkheidsbureau vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Er is voldoende bewegwijzering en signalisatie aanwezig. Er worden duidelijke pictogrammen gebruikt.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: niet toegankelijk
Het parkeerterrein is uitgevoerd in vaste aarde en vastgereden kiezel. Er zijn geen aangepaste parkeerplaatsen aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: niet toegankelijk
Het toegangspad is uitgevoerd in vaste aarde en vast aangereden kiezel en bevindt zich in slechte staat (kuilen).

Naar het begin van de pagina

Inkom/cafetaria

Score: toegankelijk met hulp
Het onthaal gebeurt in de cafetaria. De cafetaria is bereikbaar mits hulp. Er is geen balie en geen goed onderrijdbare tafel aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Buitenomgeving

Score: zelfstandig toegankelijk
De toegang tot de camping gebeurt via het toegangspad. Er is geen poort of bareel voorzien. De kampeerplaatsen zijn variabel van grootte. De ondergrond bestaat uit gras.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie buiten

Score: niet toegankelijk
De paden zijn allemaal uitgevoerd in vaste aarde en vastgereden kiezel. Deze zijn in slechte staat met kuilen.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Douches

Score: niet toegankelijk
Er is een sanitair blok met gewoon sanitair. Douches, toiletten, afwasbakken,... Er is een apart aangepast sanitair met een sas, een aangepast toilet en een aangepaste douche. Voor de inkomdeur van het aangepast sanitair ligt de ondergrond te steil hellend. De doucheruimte is voldoende ruim. Het douchezitje is vrij klein.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: niet toegankelijk
Er is een sanitair blok met gewoon sanitair. Douches, toiletten, afwasbakken,... Er is een apart aangepast sanitair met een sas, een aangepast toilet en een aangepaste douche. Voor de inkomdeur van het aangepast sanitair ligt de ondergrond te steil hellend. Voor de toiletpot is te weinig ruimte.

Naar het begin van de pagina