Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Eetgelegenheid - Foto
Label A

Van Artevelde Restaurant (NH hotel)

Hoogpoort 63
9000 Gent
Tel: 09/233.33.31
Fax: 09/233.11.02
c.meyhui@nh-hotels.com


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Horizontale circulatie Verticale circulatie Eet- en drinkgelegenheid Multifunctionele ruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen score gegevens beschikbaar geen score gegevens beschikbaar   Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn geen extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn geen extra voorzieningenze accommodatie is een hotel met bar en restaurant. Tijdens deze screening is enkel het bar en restaurant gedeelte gescreend. Het bar gedeelte is gelegen op het gelijkvloers en het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping.
Datum screening: 30-06-2011. Uitgevoerd door: ATO vzw. In opdracht van: Gelijke Kansen in Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid (-1)

Score: toegankelijk met hulp
Er is een ondergrondse private parkeergelegenheid. Hier is 1 voorbehouden parkeerplaats. De ondergrondse parking is bereikbaar via een inrit afgesloten met een slagboom.

Naar het begin van de pagina

Inkom (0)

Score: toegankelijk met hulp
Deze accommodatie is bereikbaar via de Hoogpoort (inkom hotel) of via de Belfortsrtaat (rechstreekse inkom bar / restaurant). De alternatieve inkom aan de Hoogpoort is goed toegankelijk. De inkom aan de Belfortstraat heeft 2 dorpels van 18 en 16 cm.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Het niveauverschil vanuit de kelder (parkeergelegenheid) naar de inkomhal van de accommodatie kan overbrugd worden via een trap of lift. De vrije doorgangsbreedte van de liftdeur is slechts 80 cm.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: zelfstandig toegankelijk
In de accommodatie is voldoende horizontale circulatieruimte aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten (0)

Score: niet toegankelijk
Het aangepast sanitair bevindt zich op het gelijkvloers. De deur naar deze ruimte is smal en is te bedienen d.m.v. een draaiknop. De circulatieruimte in de ruimte is beperkt, en er is slechts 1 opklapbare steunbeugel aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid (0 en +1)

Score: niet toegankelijk
De bar is goed toegankelijk, enkel de vrije diepte onder de tafels is beperkt tot 46 cm. Het restaurant is boven de bar gelegen, op de verdieping en enkel bereikbaar via de trap of combinatie lift en trap (6 treden). De tafels in het restaurant gedeelte hebben een onderrijdbare diepte van slechts 32 cm. Indien gewenst kan er gegeten worden in het bar gedeelte.

Naar het begin van de pagina