Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt de ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.


Hotel - Foto
Label A

Hotel Falko Wolvertem

Stationsstraat 54a
1861 Meise
Tel: +32 (0)2 263 04 50
Fax: +32 (0)2 263 04 79
info@falkohotel.be


Aangepaste parkeerplaats Toegangspaden Toegang Balie Horizontale circulatie Verticale circulatie Aangepaste kamer Eetgelegenheid Vergaderruimte Aangepast toilet   Doelgroepen
dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is zelfstandig toegankelijk dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen dit onderdeel van de accommodatie is niet toegankelijk voor iedereen geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details geen optimale situatie; bekijk het dossier voor details dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp dit onderdeel van de accommodatie is toegankelijk met hulp   Er zijn extra voorzieningen voor personen met een visuele beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met een auditieve beperking Er zijn extra voorzieningen voor personen met ademhalingsproblemen en allergie Er zijn extra voorzieningenHotel Falko is gelegen in Wolvertem. Er zijn parkeerplaatsen rond het gebouw en er is een ondergrondse parkeergarage. Zowel achter als voor het gebouw zijn aangepaste parkeerplaatsen voorzien. Ook in de parkeergarage zijn aangepaste parkeerplaatsen voorzien. Enkel de aangepaste parkeerplaats voor het gebouw is voldoende groot. De toegangspaden zijn voldoende breed. Voor de inkom ligt de ondergrond te steil hellend. Hierdoor is er geen vlakke opstelruimte aanwezig voor de inkomdeur. Bij de onthaalbalie in de inkomhal, is geen onderrijdbaar deel voorzien. De gangen zijn voldoende breed. Bij sommige deuren is de doorgangsbreedte beperkt. De verdiepingen kan men bereiken via trappen of liften. Nabij de inkomhal is een kleinere lift voorzien. Nabij de vergaderzalen is een grotere lift voorzien. Beide liften zijn bruikbaar mits enige hulp. De aangepaste slaapkamer 011 op het gelijkvloers is bruikbaar mits enige hulp. Op verschillende plaatsen in de slaapkamer en de bijhorende badkamer is er een beperkte manoeuvreerruimte aanwezig. De aangepaste slaapkamer -1.3 is gelegen op verdieping -1. De slaapkamer is goed bruikbaar. In de bijhorende badkamer is er een beperkte ruimte bij de douche. Het douchezitje is vrij klein. De ruimte voor het toilet is ook beperkt. In de bar op het gelijkvloers is de ruimte beperkt. De tafels zijn niet onderrijdbaar. De ontbijtruimte is goed bruikbaar. Men moet wel beide deurdelen openen om de ruimte vlot te kunnen bereiken. Bij de vergaderzalen Dali en Picasso zijn de deuren vrij smal. Enkel bij vergaderruimte Picasso is er voldoende manoeuvreerruimte aanwezig in de ruimte. Bij vergaderruimte Dali is deze te klein en bij vergaderruimte Matisse is deze beperkt. Er zijn twee aangepaste toiletten aanwezig in het hotel. In het aangepast toilet op het gelijkvloers is de manoeuvreerruimte aan de sasdeur en de opstelruimte aan de wastafel beperkt. Bij het aangepast toilet op verdieping -1 staat de wastafel en de deur te kort in de hoek geplaatst.
Datum screening: 07-09-2015. Uitgevoerd door: Toegankelijkheidsbureau vzw. In opdracht van: Toerisme Vlaanderen.
Naar het begin van de pagina


Informatie

Score: info

Naar het begin van de pagina

Bewegwijzering en signalisatie

Score: info
Buiten is een naambord aanwezig. Binnen is voldoende signalisatie en bewegwijzering aanwezig. Er worden duidelijke pictogrammen gebruikt.

Naar het begin van de pagina

Parkeergelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
Er zijn parkeerplaatsen rond het gebouw en in de ondergrondse parkeergarage. De aangepaste parkeerplaatsen hebben geen goede aanduiding. Enkel de parkeerplaats vooraan is voldoende groot.

Naar het begin van de pagina

Toegangspaden

Score: zelfstandig toegankelijk
De toegangspaden zijn voldoende breed. Vanaf het parkeerterrein achteraan ligt het pad te steil dwarshellend. Op het pad vanaf de bushalte is een kleine drempel aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Inkom

Score: niet toegankelijk
Voor de inkomdeur ligt de ondergrond hellend. Hierdoor is geen vlakke opstelruimte aanwezig voor de deur. De balie in de inkomhal heeft geen onderrijdbaar deel.

Naar het begin van de pagina

Horizontale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
De gangen zijn voldoende breed. Bij sommige deuren op de gangen is de vrije doorgangsbreedte beperkt.

Naar het begin van de pagina

Verticale circulatie

Score: toegankelijk met hulp
Bij de inkomhal is een (kleinere) lift en een trap aanwezig en in de gang bij de vergaderzalen is een (grotere) lift en een trap aanwezig.

Naar het begin van de pagina

Hotelkamer

Score: toegankelijk met hulp
Er is een aangepaste slaapkamer met badkamer aanwezig op het gelijkvloers en op verdieping -1.

Naar het begin van de pagina

Eet- en drinkgelegenheid

Score: toegankelijk met hulp
In de bar is geen onderrijdbaar deel voorzien aan de toog. De deurdelen van de ontbijtruimte zijn ieder 82 cm breed. De tafels in de ontbijtruimte zijn onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Vergaderruimte

Score: toegankelijk met hulp
De vergaderzalen bevinden zich op het gelijkvloers. De tafels zijn slechts beperkt onderrijdbaar.

Naar het begin van de pagina

Sanitair - Toiletten

Score: toegankelijk met hulp
Er is een aangepast toilet op het gelijkvloers en op verdieping -1. In het aangepast toilet op het gelijkvloers is de manoeuvreerruimte aan de sasdeur en de opstelruimte aan de wastafel beperkt. Bij het aangepast toilet op verdieping-1 staat de wastafel en de deur te kort in de hoek geplaatst.

Naar het begin van de pagina